Mobil logo

Unik lokal med sittning för 100 gäster

Gör er KONFERENS på det sätt ni vill!

Konferenslokal Magasinet är en unik lokal i säteriets äldsta byggnad med anor från 1300-talet. Lokalen huserar över 2 våningar och är väldigt populär för konferens och events.

Cateringkök tillhandahålls, utrustat för servering till 100 personer. Vi samarbetar med flera proffsiga cateringföretag som känner väl till våra fina lokaler.

loading...

Låt oss ta er med på en tur

Ni kommer in i entréplanet där det finns två toaletter, varav en är handikappanpassad, vidare går ni in i en rymlig lokal med bjälkar i tak som kan användas för att mingla och äta. På entréplanet finns också ett cateringkök med separat entré och trappa upp till andra våningen. I köket finns kylskåp, frys, restaurangdiskmaskin, varmluftsugn, en rejäl kaffekokare och plats för uppläggning och förvaring.

På andra våningen är det ca 5 meters takhöjd i halva vår möteslokal med en romantisk kristallkrona dinglande mitt i. Här finns plats för upp till 100 i biosittning. I den rustika trä-baren, finns kylskåp, vinkyl och ismaskin.

Vi kan även erbjuda aktiviter såsom teambuildning,föreläsningar och utbildningar via LikeabossAcademy som finns i våra lokaler.
 

KALENDARIUM
Gå gärna in och titta under fliken kalendarium där ni hittar uppdaterad och bra information om bla vilka datum som redan är bokade och arrangemang vi medverkar i och själva arrangerar.

Hör av dig till oss så ska vi överträffa era förväntningar.