Mobil logo

Vår egen BMXhall och
aktiviteter i närområdet

Vallens BMXHALL Sveriges största inomhus Arena

Här på Vallens säteri hittar ni Sveriges största inomhusarena för Bmx racing http://vallensbmxhall.se 
Vallens bmxhall byggdes 2018/2019 av Henrik Björklund och ON TRACK.
Bansträckan är ca 200m lång och är upplyst med 300 000 lumen. Starten är en 4-manna grind som är ca 4m hög.Hallen är 48×24 m med högt i tak. Högtalare är inkopplade och musik kan spelas under cyklingen mha egen telefon.

kompetensutveckling med Helena ivarsson på er konferens/event

Gör konferensen/kick offen komplett genom att boka Vallens egna Helena Ivarsson, professionell föreläsare och utbildare inom personlig utveckling, ledarskap, organisationsutveckling samt träning i mentalt och fysiskt välbefinnande. Läs mer på www.likeabossacademy.se 

Vandra/Cykla

Vandringar runt våra sjöar eller på våra mark/skogsvägar ger möjlighet till berikade naturupplevelser. Det erbjuds natursköna cykelvägar och bra vandringsleder i vårt närområde. För mer information om vandringar besökVandra. För mer information om cykelvägar besök Kattegattleden.

Kungsbygget

Under den varmare delen av året kan du åka sommarrodel och zipline nerför Hallandsåsen. På Kungsbygget kan du även skjuta laserlerduveskytte.

Fotbollsgolf  

På Våxtorps camping och stugby kan du spela fotbollsgolf. Banan tar ca 1,5 timme att ta sig runt och utgörs av konstruerade och naturliga hinder anlagd i naturen, runt dammarna och sedan en slinga upp i skogen och avslutas på fotbollsplanen

Sol & Bad

Sveriges längsta sandstrand som är hela 1,2mil finns bara 2 mil från Vallens Säteri.

Golf

Laholms golfbana ligger 15 minuters gångväg från Vallens Säteri till Klubbhuset. Där kan man spela på både 18-hålsbana och 9-hålsbana. 

Chalenius & Fredins event och mat – Teambuilding

Vi samarbetar med Peter och gänget på Chalenius & Fredins Event och mat för att göra ert event/fest till en minnesvärd upplevelse.

Vallåsen Bike Park

Vallåsen Bike Park är en park för utförscykling på hallandsåsens nordsluttning på gränsen mellan Halland och Skåne. Släpliften ”Malmö” fungerar som transport upp och när du ska ner har du nio spår i fyra olika svårighetsgrader att välja på

Visit Laholm

För mer information om vad staden Laholm och hela kommunen har att erbjuda den glada turisten.
www.visitlaholm.se

Hör av dig till oss så ska vi göra allt för att överträffa era förväntningar. 

Varmt välkomna!!