Mobil logo

Helena Ivarsson:
Ledarskapsutvecklare
Borgerlig officiant
Föreläsare

Förutom att äga och driva Vallens säteri med Fredrik Ivarsson så arbetar Helena för och med människor - i glädje och sorg genom ledarskapsutveckling, föreläsningar och leda ceremonier "från vaggan till graven". Här på Vallens säteri erbjuds inte bara härliga och unika lokaler utan vi har även kompetensen via Helena att fylla innehåll på konferenser och event med utbildningar, föreläsningar.

Så här kan du arbeta med Helena:
Ledarskapsutvecklare:
- coachning till en välmående och prestigelös arbetsplats med hållbara och välmående medarbetare
- ledarskapsutbildning 
- om ovan bokas i våra lokaler så ges en rabatt på 20 %

Referens:"Hon är min tornado. Och hon är också mitt lugn. Helena är jordnära och samtidigt den där luftballongen som flyger iväg, högt upp, men som har en förankring långt långt därnere. Hon är genealisk, med en grym kunskap om hjärnan som hon förmedlar på ett skönt energiskt och seriöst sätt. Vill du växa, bli utmanad,lära dig förstå kommunikation både i jobb och privat, prata om hela livet och döden, anlita Helena säger jag" Henrietta Ohlsén på Assa Abloy.

Borgerlig Officiant:
- skräddarsy en personlig ceremoni
- om ceremonin bokas på Vallen så ges en rabatt på 50% för Helenas tjänst

Referens: "Helena är en av våra mest omtyckta officianter för att hon levererar den personliga hyllningen till människan på ett kärleksfullt och modigt sätt." Stigssons Begravningsbyrå

Föreläsare:
-Professionell föreläsare med ca 20 års erfarenhet. Föreläser i 10 min till flera timmar, fortfarande engagerat och med tydligt syfte. Ämnen ser ni under nästa rubrik.
- "Döintressant - välkommen på begravning" En föreläsningsföreställning om glädje och sorg med professionella musiker - 45 min
- om föreläsningar bokas i vår egen möteslokal så ges en rabatt på 10%

Referens: "Helena höll en tankeväckande föreläsning, varmt och engagerat med humorn i tonen bl.a. om vikten av att säga Ja. Hon hade anpassat föreläsningen till målgruppen, situationen och platsen och både tonåringar och vuxna kände sig peppade, sedda och inspirerade. Hon la allt på helt rätt nivå och det var väldigt uppskattat! Helena är lätt att arbeta med och hon är tydlig och professionell i sitt utförande. Tusen tack för att du kom och förgyllde vår trevliga kväll och soliga kväll och lärde oss att vi ska somna med goda tankar." Katarina Thorstensson, Projektledare Drivkraft.


Utbildningar, arbetserfarenheter, personlighet:
Utbildningar inom Employer Branding, ledarskap, kommunikation, försäljning, service, destinationsutveckling, turism, Borgerlig officiant, andetagets kraft, Stand-Up.

Arbetserfarenheter som ledarskapsutbildare på LikeabossAcademy, utbildningsledare på yrkeshögskola, utflyktschef och säljare på kryssningsfartyg, olika ledande positioner i kommuner.

Personlighet - inkluderande, humoristisk,prestigelös, öppen, modig, aktiv, inlyssnande..helt enkelt normalstörd med mycket gnutta självinsikt ;)

Borgerlig Officiant

Ledarskapsutvecklare

Föreläsare