Mobil logo

Nytt hotell står klart sommaren 2025
Njut av utsikten över sjön och slottet!

Nytt hotell står klart sommaren 2025 - 32 dubbelrum och en svit på 60 kvm.
Just nu har vi boende med 12 bäddar + 6 ställplatser

Under tiden innan vårt nya hotell är klart (sommaren 2025), finns boende för ca 12 personer att tillgå. Pris från 600 kr/bädd/natt om alla bäddar bokas. Vi har även 6 ställplatser för husvagn/bil 200 kr/natt.

Läs mer om vårt boendepaket >

Kom och cykla i vår egen BMXhall - Sveriges första inomhushall för BMX racing. Cyklar finns att hyra eller ta med egen cykel. Andra aktiviteter så som inspirationsföreläsning, teambuildning/kick-off, yoga, skytte, krogshow mm kan vi ordna här på plats med hjälp av oss själva och våra olika samarbetspartners. Det finns också en massa annat att hitta på i närmaste omgivningen såsom fiske, sommarrodel, zipline, golf, cykling, vandring, ridning, bad mm.  inom en radie av bara ett par kilometer. 

Läs mer om vad det finns att hitta på under aktivieter >

Här på Vallens Säteri erbjuder vi kursmöjlighet i lantlig och historisk miljö. Vårt fantastiska fina gamla sädesmagasin med anor från 1300-talet har högt till tak och huserar upp till 100 sittande gäster. Passar även för yoga, kursverksamhet, grupparbeten mm.

Läs mer om våra möjligheter på sidan Kursgård >

I vårt stora bildgalleri hittar ni miljöbilder från Vallens Säteri, vårt f.d. boende och lite blandade miljöbilder..

Kika gärna in i vårt bildgalleri >

Vill du göra en förfrågan eller veta vad det kostar att hyra hela kursgården och veta vad som ingår och vad som finns att hyra upptill så hittar ni våra priser och mer information på vår sida Priser & Förfrågan > 
 

Hör av dig till oss så ska vi göra allt för att överträffa era förväntningar. 

Varmt välkomna!