Mobil logo

Möten & Event i unik miljö

Konferenslokal Magasinet är en unik lokal i säteriets äldsta byggnad med anor från 1300-talet. Lokalen huserar över 2 våningar och är populär för konferens och events.

Cateringkök tillhandahålls, utrustat för servering till 100 personer

Vill du veta mer så följ med på en guidad tur i Magasinet >

MÖTAS ÖVER DAGEN ELLER SOVA ÖVER

Hyr lokalen för möte. Priser från 4000 kr ex moms.
Konferens + boende i våra villor för upp till 20 personer under 2024.
Konferens + boende i vårt nybyggda hotell för upp till 70 personer från maj 2025.

Läs mer på sidan Möte>

Här på Vallens Säteri erbjuder vi kursmöjlighet i lantlig och historisk miljö. Vårt fantastiska fina gamla sädesmagasin från 1300-talet har högt till tak och huserar upp till 100 sittande gäster. Passar även för yoga, kursverksamhet, grupparbeten mm.

Läs mer om våra möjligheter på sidan Kursgård >

Vårt kursgård och fantastiska fina gamla sädesmagasin från 1300-talet erbjuder en unik och ståtlig miljö för events.  Cateringkök tillhandahålls, utrustat för servering till 100 personer.  

Vill du veta mer så låt er inspireras på sidan events >

Att planera en konferens, kurs eller event kan kräva både tid, energi och fokusering. Besluten är många och roliga men kan ibland vara svåra att ta på egen hand.

Då kan det vara skönt att ta hjälp av eventkoordinator >

I vårt stora bildgalleri hittar ni miljöbilder från kursgården, konferenslokalen, konferenssittningar och lite inspiration från våra olika events.

Kika gärna in i vårt bildgalleri >

Vill du göra en förfrågan eller veta vad det kostar att ha möte, arrangera ett event eller att hyra hela kursgården och veta vad som ingår och vad som finns att hyra upptill så hittar ni våra priser och mer information på vår sida Priser & Förfrågan > 
 

KALENDARIUM
Gå gärna in och titta under fliken kalendarium där ni hittar uppdaterad och bra information om bla vilka datum som redan är bokade och arrangemang vi medverkar i och själva arrangerar.

Hör av dig till oss så ska vi överträffa era förväntningar. 

Varmt välkomna!!