Mobil logo

Snart kan det njutas av utsikten över Storsjön igen!

VIKTIG INFORMATION!
Den 22e augusti 2021 drabbades vi av att vårt gårdshotell brann ner till grunden. Detta gör att vi för tillfället inte kan ta emot övernattningsgäster här på Vallens säteri...än. Det nya gårdshotellet är under planering och vi siktar på att det ska stå klart till 2024-2025.
Fest- och möteslokalen Magasinet går däremot att boka som vanligt.

BOENDEPAKET - enkel lägenhet för 6 pers

Under tiden innan vårt nya hotell som är under planering och vi siktar på att det ska stå klart till 2024-2025, finns en enkel lägenhet för 6 personer att tillgå (bilden är från vårt nerbrunna hotell) Tag med egna lakan, påslakan, örngott samt handdukar.

Läs mer om vårt boendepaket >

Vissa aktiviteter så som inspirationsföreläsning, teambuildning/kick-off, yoga, bmx racing, skytte, krogshow mm kan vi ordna här på plats med hjälp av oss själva och våra olika samarbetspartners. Det finns också en massa annat att hitta på i närmaste omgivningen såsom fiske, sommarrodel, zipline, golf, cykling, vandring, ridning, bad mm.  inom en radie av bara ett par kilometer. 

Läs mer om vad det finns att hitta på under aktivieter >

Här på Vallens Säteri erbjuder vi kursmöjlighet i lantlig och historisk miljö. Vårt fantastiska fina gamla sädesmagasin från 1300-talet har högt till tak och huserar upp till 100 sittande gäster. Passar även för yoga, kursverksamhet, grupparbeten mm.

Läs mer om våra möjligheter på sidan Kursgård >

I vårt stora bildgalleri hittar ni miljöbilder från Vallens Säteri, vårt f.d. boende och lite blandade miljöbilder..

Kika gärna in i vårt bildgalleri >

Vill du göra en förfrågan eller veta vad det kostar att hyra hela kursgården och veta vad som ingår och vad som finns att hyra upptill så hittar ni våra priser och mer information på vår sida Priser & Förfrågan > 
 

Hör av dig till oss så ska vi göra allt för att överträffa era förväntningar. 

Varmt välkomna!