Mobil logo

Njut av utsikten över Storsjön!

VIKTIG INFORMATION!
Den 22e augusti 2021 drabbades vi av att vårt gårdshotell brann ner till grunden. Detta gör att vi för tillfället inte kan ta emot övernattningsgäster här på Vallens säteri...än. Det nya gårdshotellet är under planering och vi siktar på att det ska stå klart till sommaren 2025.
Fest- och möteslokalen Magasinet går däremot att boka som vanligt.

BOENDEPAKET - finns ej att tillgå just nu

Vårt nya hotell är under planering och vi siktar på att det ska stå klart till sommaren 2025.

Läs mer om vårt boendepaket >

Vissa aktiviteter så som inspirationsförelsäning, teambuildning/kick-off, yoga, bmx racing, skytte, krogshow mm kan vi ordna här på plats med hjälp av oss själva och våra olika samarbetspartners. Det finns också en massa annat att hitta på i närmaste omgivningen såsom fiske, sommarrodel, zipline, golf, cykling, vandring, ridning, bad mm.  inom en radie av bara ett par kilometer. 

Läs mer om vad det finns att hitta på under aktivieter >

KURSGÅRD - finns ej att tillgå just nu.

Här på Vallens Säteri erbjuder vi övernattning och kursmöjlighet i lantlig och historisk miljö. Vårt fantastiska fina gamla sädesmagasin från 1300-talet har högt till tak och huserar upp till 110 sittande gäster. Passar även för yoga, kursverksamhet, grupparbeten mm.

Läs mer om våra möjligheter på sidan Kursgård >

I vårt stora bildgalleri hittar ni miljöbilder från Vallens Säteri, vårt f.d. boende och lite blandade miljöbilder..

Kika gärna in i vårt bildgalleri >

Vill du göra en förfrågan eller veta vad det kostar att hyra hela kursgården och veta vad som ingår och vad som finns att hyra upptill så hittar ni våra priser och mer information på vår sida Priser & Förfrågan > 
 

Hör av dig till oss så ska vi göra allt för att överträffa era förväntningar. 

Varmt välkomna!