Mobil logo

Det här får du inte missa....

 Det händer massa spännande saker här hos oss så kika gärna in här då och då eller följ oss på Instagram så du inte missar något.

första inpirationsbilderna på vårt nya hotell som står klart sommaren 2025

loading...LikeabossAcademy flyttar sin verksamhet till oss fr.o.m. 1 maj 2024 - varmt välkomna! Moderna utbildningar inom ledarskap och personlig utveckling.
Läs mer på www.likeabossacademy.se
 

LOPPISEVENT 6-7 APRIL KL 10-16
I vår stallbyggnad "1916" kommer det att finnas en loppis hela helgen.
I vår fest- och möteslokal Magasinet kommer det att finnas fika att köpa och utställare kopplat till våra verksamheter för inspiration. I BMXhallen kommer man kunna cykla för halva priset. 
Kom och fira in våren med oss!

VI STÄLLER UT PÅ SVERIGES STÖRSTA BRÖLLOPSMÄSSA - KOM & MÖT HEMLIGA GÄSTER!
Den 17-18 februari är Vallens säteri på Svenska mässan i Göteborg i monter E03:09A på Bröllopsfeber - Sveriges största bröllopsmässa. Om ni går i bröllopstankar så är det en superbra mässa att besöka (finns även i Malmö och Stockholm) för att få grepp om allt som ska fixas, få inspiration och träffa olika leverantörer.
Välkommen förbi och prata bröllopslokal och boende med oss! Jag har med en hemlig gäst både lördag och söndag  - som ger just ert bröllop extra lyft, missa inte det<3 Läs mer om bröllopsfeber här

VALLENS SÄTERI I SIN FULLA GRÖNSKA

Bröllopen avlöser varandra, turisterna kommer och bor på gårdshotellet, många vill komma hit och njuta av den vackra miljön här i södra Halland.

KALENDARIUM
Gå gärna in och titta under fliken kalendarium där ni hittar uppdaterad och bra information om vilka datum som redan är bokade, arrangemang vi medverkar i och själva arrangerar.

Vårt fantastiska fina gamla sädesmagasin från 1300-talet erbjuder en ståtlig miljö för bröllop & fest >

1300-talets och senare seklers mötes – och tummelplats erbjuder idag unika konferenslokaler. Konferens & Event >

NYTT HOTELL 2025

Planering av det nya hotellet är igång och det står klart i maj 2025 under tiden har vi boende i våra villor.

Hör av dig till oss så ska vi göra allt för att överträffa era förväntningar. 

Varmt välkomna!!