Mobil logo

Priser & Förfrågan

BRÖLLOP & FEST - gör som ni önskar

På fredagen kl 9 får ni tillgång till lokalen för att duka, dekorera och lägga er medhavda dryck på kylning. På lördagen har ni er härliga fest och på söndagen plockar ni iordning efter er städar och tar med allt ni hade med er och lämnar tillbaka nyckeln kl 14. Konceptet är "gör det själv" och önskas en bröllopskoordinator för hjälp så finns samarbete.
OBS! Under höst/vinter 2023 fram till årsskiftet 2024-25 så är närområdet till festlokalen en byggarbetsplats för ett nytt hotell. Detta påverkar inte festlokalen och den direkta utemiljön men det syns i bakgrunden (så det gäller att ta foto från rätt håll;).

KORT VARSEL- PRISER SOMMAR 2023
Fr.o.m. 17e maj så släpps datum som ej är bokade fr. 20 000 kr (beroende på antal gäster och om det är helg eller vardag) fram till 27 augusti. Betalas direkt vid bokning och ingen återbetalning sker.

PRISER HÖST 2023 & VÅR 2024
Fr.o.m. 28 augusti bokas festlokalen fr. 23 000 (beroende på antal gäster, röda dagar och om uppvärmning behövs) fram till 28 april 2024. 

PRISER SOMMAR 2024
Fr.o.m. 1 maj bokas festlokalen fr. 25 000 (beroende på antal gäster samt röda dagar) fram till 1 sep 2024 

Ingår i LOKALEN

Enklare rektangulära bord och svarta stolar, vitt porslin,glas,bestick för upp till 100 personer. Cateringkök samt förbrukningsvaror som diskmedel, toalettpapper och rengöringsprodukter,städmaterial.
En visning av lokalen görs i samband med bokningstillfälle.


Mindre eller större sällskap?
För att få exakt pris skicka en förfrågan till oss nedan.

SKICKA FÖRFRÅGAN


Vårt fantastiska fina gamla sädesmagasin från 1300-talet erbjuder en ståtlig miljö för bröllop & fest.

HOTELL nytt under planering

Finns ej mer. Nytt under planering, siktar på att det står klart till sommaren 2024 

1300-talets och senare seklers mötes – och tummelplats erbjuder idag unika konferenslokaler. 

KALENDARIUM
Gå gärna in och titta under fliken kalendarium där ni hittar uppdaterad och bra information om bla vilka datum som redan är bokade och arrangemang vi medverkar i och själva arrangerar.