Mobil logo

Priser & Förfrågan

VIKTIG INFORMATION!

Med anledning av den brand som drabbat oss den 22 augusti i år är vår anläggning tillsvidare helt stängd och vi kan inte ta emot någon form av gäster här på Vallens Säteri. Vår framtid är i dagsläget oviss, vi återkommer så fort vi har vidare information.
My med personal

BRÖLLOP & FEST

På fredagen får ni tillgång till lokalen på fm för att duka, dekorera och lägga er medhavda dryck på kylning. På lördagen har ni en härliga fest och på söndagen plockar ni iordning efter er och tar med allt ni hade med er, vi står för finstädningen!

Tvärs över gårdsplanen ligger det nyrenoverade gårdshotellet där ni har 15 rum till ert och
era gästers förfogande en natt (36 bäddar).

En träff i festlokalen ingår.


VÅRA OLIKA BRÖLLOPSPAKET:
 

Lokalpaketet:
40.000 kr inkl moms: Festlokal i 3 dagar samt en övernattning i gårdshotellet och 1 visning.

***
Dekorationspaketet:
45.000 kr inkl moms: Lokalpaketet + alla våra dekorationer (se bild bröllopsdukning a la Vallens) samt rabatt på stolsöverdrag.

***
Lyxpaketet:
Från 58.000-65.000 kr inkl moms (beroende på antal gäster): Ovan paket + alla dekorationer uppsatta och dukningen klar, det sista finliret med bordsplaceringen gör ni själva. Dagen efter festen behöver ni bara hämta upp överbliven mat/dryck/dekorationer/presenter, återställandet och sophanteringen fixar vi.Våra samarbetspartners förser er med mat och servispersonal!

Vid kort framförhållning kan pris diskuteras, skicka en förfrågan!

Ingår i samtliga paket

Enklare bord och stolar för upp till 110 personer. Cateringkök samt förbrukningsvaror som diskmedel, toalettpapper och rengöringsprodukter, dammsugning av lokalen samt städning av toaletter. Gårdshotell med 15 rum (36 bäddar) för övernattning en natt med sängkläder och slutstädning.
En träff i festlokalen.

FINNS ATT HYRA

Personal, hjälp med dukning, vit stolsklädsel, linnédukar, linnéservetter, lampdekorationer, blomsterarrangemang, dekorationshjärtan, vepor, bordsplaceringshållare, samt vigselplats.


Mindre eller större sällskap?
Oavsett så skicka en förfrågan till oss på info@vallens-sateri.se eller ring 0739-62 90 04,
vi löser det mesta!

SKICKA FÖRFRÅGAN


Vårt fantastiska fina gamla sädesmagasin från 1300-talet erbjuder en ståtlig miljö för bröllop & fest.

Här kan du sova ut i sköna sängar och vakna upp till den vackra utsikten över Storsjön. 

1300-talets och senare seklers mötes – och tummelplats erbjuder idag unika konferenslokaler. 

KALENDARIUM
Gå gärna in och titta under fliken kalendarium där ni hittar uppdaterad och bra information om bla vilka datum som redan är bokade och arrangemang vi medverkar i och själva arrangerar.