Mobil logo

Dukat för fest

Gör er Fest precis på det sätt ni vill!

Festlokal Magasinet är en unik lokal i säteriets äldsta byggnad med anor från 1300-talet. Lokalen huserar över 2 våningar och är väldigt populär i festsammanhang.

Cateringkök tillhandahålls, utrustat för servering till 100 personer. Välj valfritt cateringföretag och vi har tips på bröllopskoordinator som kan hjälpa er att planera det ni inte själva vill göra.

HUR GÖR NI OM NI VILL BOKA LOKALEN?
Ni erlägger en deposition på 10% för att låsa ert datum då ni vill ha er stora fest. Denna återfår ni efter er fest om allt är i sin ordning. Denna deposition återbetalas ej om ni väljer att avboka festlokalen.

Låt oss ta er med på en tur

Ni kommer in i entréplanet där det finns två toaletter, varav en är handikappanpassad, vidare går ni in i en rymlig lokal med bjälkar i tak som kan användas för att mingla med brudskålen/användas som vigselplats eller om ni är ett mindre sällskap (under 40 pers) ha er bröllopsmiddag på första plan. På entréplanet finns också ett cateringkök med separat entré och trappa upp till andra våningen. I köket finns kylskåp, frys, restaurangdiskmaskin, varmluftsugn, en rejäl kaffekokare och plats för uppläggning och förvaring.

På andra våningen är det ca 5 meters takhöjd i halva vår bröllopslokal med en romantisk kristallkrona dinglande mitt i. Här finns plats för 100 sittande gäster i bröllopsdukning med honnörsbord och 4 tungor som går ut. I den rustika trä-baren, finns kylskåp och vinkyl.
 

loading...

KALENDARIUM
Gå gärna in och titta under fliken kalendarium där ni hittar uppdaterad och bra information om bla vilka datum som redan är bokade och arrangemang vi medverkar i och själva arrangerar.

HOTELL nytt under planering

Hör av dig till oss så ska vi försöka överträffa era förväntningar. 

Varmt välkomna!!