Mobil logo

Bröllop & Fest!

VIKTIG INFORMATION!

Med anledning av den brand som drabbat oss den 22 augusti i år är vår anläggning tillsvidare helt stängd och vi kan inte ta emot någon form av gäster här på Vallens Säteri. Vår framtid är i dagsläget oviss, vi återkommer så fort vi har vidare information.
My med personal

Vårt fantastiska fina gamla sädesmagasin från 1300-talet erbjuder en ståtlig miljö för Fest & bröllop.  Cateringkök tillhandahålls.

Vill du veta mer så följ med på en guidad tur i bröllopslokalen Magasinet >

Alla vill göra olika är vår erfarenhet! Med våra olika bröllopspaket  ger vi er just den valmöjligheten!

Läs mer om våra olika bröllopspaket >

Att planera ett bröllop kräver både tid, energi och fokusering. Besluten är
många och roliga men kan ibland vara svåra att ta på egen hand.

Då kan det vara skönt att ta hjälp av en bröllopskoordinator >

Vårt fantastiska fina gamla sädesmagasin från 1300-talet erbjuder en ståtlig miljö för Fest.  Cateringkök tillhandahålls, utrustat för servering till 110 personer.  

Vill du veta mer om våra faviliteter? Följ då med på en guidad tur i vår festlokal Magasinet >

I vårt stora bildgalleri hittar ni miljöbilder från gårdshotellet, brudkammaren, konferenssittningar, bröllopsdukningar och vissa dekorationer som kan hyras till.

Kika gärna in i vårt bildgalleri >

Vill du göra en förfrågan eller veta vad det kostar att hyra hela kursgården, vår fest- &bröllopslokal, veta vad som ingår och vad som finns att hyra upptill så hittar ni våra priser och mer information på vår sida Priser & Frörfrågan > 
 

Vi har goda råd och tips på hjälp av kompetenta företag som kan hjälpa till med allt från god mat, kläder & dekorationer till proffsiga fotografer så att ni kan känna er trygga med att er bröllopsfest blir precis på det sätt ni vill!

Våra samarbetspartners hittar ni här >

KALENDARIUM
Gå gärna in och titta under fliken kalendarium där ni hittar uppdaterad och bra information om bla vilka datum som redan är bokade och arrangemang vi medverkar i och själva arrangerar.

Hör av dig till oss så ska vi försöka överträffa era förväntningar. 

Varmt välkomna!!