Mobil logo

Konferens & Event i unik miljö

VIKTIG INFORMATION!
Med anledning av den brand som drabbade gårdshotellet den 22 augusti 2021 är vår anläggning tillsvidare helt stängd och vi kan inte ta emot någon form av gäster här på Vallens Säteri. 
Festlokalen Magasinet går att boka fr.o.m april till augusti 2022 och vi håller på att jobba med kompletterande boende på fastigheten (18-20 bäddar)men inget är klart än. Vidare information kommer här - håll ut!

Konferenslokal Magasinet är en unik lokal i säteriets äldsta byggnad med anor från 1300-talet. Lokalen huserar över 2 våningar och är populär för konferens och events.

Cateringkök tillhandahålls, utrustat för servering till 110 personer

Vill du veta mer så följ med på en guidad tur i Magasinet >

För dagkonferens ingår förutom lokal, WiFi, projektor, filmduk och blädderblock även fm-fika, lunch och em-fika.
Vi skräddarsyr Er dagkonferens precis efter era önskemål om ni t.ex vill ha ekologisk mat eller önskar specialdieter. Vi skräddarsyr också om ni vill ha aktiviteter under dagen ute i vår herrgårdsliknande miljö. 

Läs mer på sidan Dagkonferens >

Här på Vallens Säteri erbjuder vi övernattning och kursmöjlighet i lantlig och historisk miljö. Vårt fantastiska fina gamla sädesmagasin från 1300-talet har högt till tak och huserar upp till 110 sittande gäster. Passar även för yoga, kursverksamhet, grupparbeten mm.

Läs mer om våra möjligheter på sidan Kursgård >

Vårt kursgård och fantastiska fina gamla sädesmagasin från 1300-talet erbjuder en unik och ståtlig miljö för events.  Cateringkök tillhandahålls, utrustat för servering till 110 personer.  

Vill du veta mer så låt er inspireras på sidan events >

Att planera en konferens, kurs eller event kan kräva både tid, energi och fokusering. Besluten är många och roliga men kan ibland vara svåra att ta på egen hand.

Då kan det vara skönt att ta hjälp av vår eventkoordinator >

I vårt stora bildgalleri hittar ni miljöbilder från kursgården, rummen, konferenslokalen, konferenssittningar och lite inspiration från våra olika events.

Kika gärna in i vårt bildgalleri >

Vill du göra en förfrågan eller veta vad det kostar att ha konferens, arrangera ett event eller att hyra hela kursgården och veta vad som ingår och vad som finns att hyra upptill så hittar ni våra priser och mer information på vår sida Priser & Förfrågan > 
 

KALENDARIUM
Gå gärna in och titta under fliken kalendarium där ni hittar uppdaterad och bra information om bla vilka datum som redan är bokade och arrangemang vi medverkar i och själva arrangerar.

Hör av dig till oss så ska vi försöka överträffa era förväntningar. 

Varmt välkomna!!