Mobil logo

Aktiviteter

Vallens BMX Sveriges största inomhus Arena

Här på Vallen hittar ni Sveriges största inomhusarena för Bmx racing http://vallensbmxhall.se 
För bokning ring 070-6388366.

Vandra/Cykla

Vandringar runt våra sjöar eller på våra mark/skogsvägar ger möjlighet till berikade naturupplevelser. Det erbjuds natursköna cykelvägar och bra vandringsleder i vårt närområde. För mer information om vandringar besökVandra. För mer information om cykelvägar besök Kattegattleden.

Kungsbygget

Under den varmare delen av året kan du åka sommarrodel och zipline nerför Hallandsåsen. På Kungsbygget kan du även skjuta laserlerduveskytte.

Fotbollsgolf  

På Våxtorps camping och stugby kan du spela fotbollsgolf. Banan tar ca 1,5 timme att ta sig runt och utgörs av konstruerade och naturliga hinder anlagd i naturen, runt dammarna och sedan en slinga upp i skogen och avslutas på fotbollsplanen

Hallandsåstunneln

På utställningen berättas det om det komplicerade tunnelbygget på ett enkelt sätt. Med hjälp av bild, film och installationer får du veta mer omHallandsåstunneln och moderniseringen av den svenska järnvägen.

Sol & Bad

Sveriges längsta sandstrand som är hela 1,2mil finns bara 2 mil från Vallens Säteri.

Fiske

Relax Fishing Sweden är fiskeområdet i de södra delarna av landskapet Halland. Området har en lång tradition av fantastiskt sportfiske och mest känt är naturligtvis laxfisket men det finns så mycket mer.

Golf

Laholms golfbana ligger 15 minuters gångväg från Vallens Säteri till Klubbhuset. Där kan man spela på både 18-hålsbana och 9-hålsbana. På vårt boende finns plats att ställa in golfbagar. Kontakta oss för prisinformation.

Spirit Events – Teambuilding

Vi samarbetar med Spirit Events för att göra ert event/fest till en minnesvärd upplevelse.

Vallåsen Bike Park

Vallåsen Bike Park är en park för utförscykling på hallandsåsens nordsluttning på gränsen mellan Halland och Skåne. Släpliften ”Malmö” fungerar som transport upp och när du ska ner har du nio spår i fyra olika svårighetsgrader att välja på

Vallåsens Skidanläggning

Vallåsens skidanläggning ligger på Hallandsåsens norra sida, inte långt från åsens högsta punkt. Så snart de har kyla tillverkar de kanonsnö. Med en största fallhöjd på 145m och längsta nedfart på 1260m erbjuder Vallåsen röda, gröna och blå nedfarter.

Visit Laholm

För mer information om vad staden Laholm och hela kommunen har att erbjuda den glada turisten.
www.visitlaholm.se

Hör av dig till oss så ska vi försöka överträffa era förväntningar. 

Varmt välkomna!!