Mobil logo

Vakna och njut av utsikten över Storsjön!

VIKTIG INFORMATION!

Med anledning av den brand som drabbat oss den 22 augusti i år är vår anläggning tillsvidare helt stängd och vi kan inte ta emot någon form av gäster här på Vallens Säteri. Vår framtid är i dagsläget oviss, vi återkommer så fort vi har vidare information.
My med personal

I vårt nyrenoverade hus mitt emot fest/konferenslokalen har vi 46 sängplatser fördelat på 11 dubbelrum,
3 familjerum och en liten bröllopssvit.

Varje rum har egen dusch och toalett. Barnsäng finns att låna.
I allrummet med TV har man utsikt över Storsjön och kan se den gamla Borgen. Pentryt erbjuder självhushåll där gästerna själv kan ordna med frukost.

Läs mer om vårt boendepaket >

Vissa aktiviteter så som teambuildng, yoga, skytte mm kan vi ordna här med hjälp av våra olika samarbetspartners. Men det finns en massa annat att hitta på så som fiske, sommarrodel, golf, cykling, vandring, ridning, bad mm.  inom en radfien av bara ett par kilometer. 

Läs mer om vad det finns att hitta på under aktivieter >

Här på Vallens Säteri erbjuder vi övernattning och kursmöjlighet i lantlig och historisk miljö. Vårt fantastiska fina gamla sädesmagasin från 1300-talet har högt till tak och huserar upp till 110 sittande gäster. Passar även för yoga, kursverksamhet, grupparbeten mm.

Läs mer om våra möjligheter på sidan Kursgård >

I vårt stora bildgalleri hittar ni miljöbilder från Vallens Säteri, vårt boende och lite blandade miljöbilder..

Kika gärna in i vårt bildgalleri >

Vill du göra en förfrågan eller veta vad det kostar att hyra hela kursgården och veta vad som ingår och vad som finns att hyra upptill så hittar ni våra priser och mer information på vår sida Priser & Frörfrågan > 
 

Hör av dig till oss så ska vi försöka överträffa era förväntningar. 

Varmt välkomna!!// My