Mobil logo

Efter branden - vad händer nu?

Det här är Kerstin. I bakgrunden ser ni det nyss nerbrunna gårdshotellet. Förutom det så förlorade hon tidigare i år sin man vilket innebär att allt är lite mycket just nu. Hon fyller 80 år strax, livsglädjen har inte runnit ur henne så tro inte att det är ett inlägg där ni ska tycka synd om. Nej, istället se henne som en förebild som är stark och köttar på trots allt. Hon är en inspiration på många sätt.

Just nu så sitter vi i förhandlingar med försäkringsbolaget. Jo, allt var fullförsäkrat som tur var men hur kompenserar vi de bröllop som fick ställas in med kort varsel och de som har bokat av den kommande tiden pga allt? Det går inte men vi försöker vårt bästa nu att hitta lösningar för de 10-tal bokningar som gärna ändå vill ha sin stora fest hos oss nästa sommar. Och Magasinet d.v.s. fest/möteslokalen är det inget fel på när vattnet kommer in i huset igen (det röret låg ju nergrävt under hotellet så det brann upp det med) och det är bara en tidsfråga hoppas vi. Men vi jobbar på allt...stenhårt! Så fort vi vet mer så berättar vi.

Fast nu till helgen ska vi njuta och fira livet när en 80-årig "järnlady" som trots många tuffa motgångar, reser sig upp gång på gång och fortsätter kämpa på - för vad är alternativet liksom? Grattis i förskott mamma önskar din dotter<3

Etiketter: nyheter brand boende

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Etikettmoln