Mobil logo

Priser & Förfrågan

BRÖLLOP & FEST - gör som ni önskar

På fredagen kl 9 får ni egen nyckel till lokalen för att duka, dekorera och lägga er medhavda dryck på kylning. På lördagen har ni er härliga fest och på söndagen plockar ni iordning efter er städar och tar med allt ni hade med er och lämnar tillbaka nyckeln kl 14. Konceptet är "gör det själv" och önskas en bröllopskoordinator för hjälp så finns samarbete.

PRISER 2024 
För bokning av bröllopspaket Festlokal + boende ges en rabatt på 10 %.

Festlokal från 25 000 kr (beroende på antal gäster)

Bröllopspaket Festlokal + boende i två villor för självhushåll (ca 20 bäddar i två nätter) från 45 000 kr (beroende på antal gäster).


ERBJUDANDE OCH PRISER 2025
Vid bokning för 2025 som görs innan den 1 april 2024 så erhålls en rabatt på 20 % bröllopspaket Festlokal + nybyggt hotell (alla 32 dubbelrum + en bröllopssvit bokas en natt).

Första bokningen för 2025 får dessutom en bröllopsfotografering och bröllopskoordinering till ett värde av ca 20 000 kr. Vallens säteri samäger rättigheterna till fotona och bestämmer med bröllopsparet speciellt utvalda foton att använda i marknadsföringssyfte. Koordineringen är ett paket på ca 5 h med erfaren bröllopskoordinator (fråga för specifika detaljer) Den 1 april annonseras det lyckliga paret på vår Instagram.

Festlokal (tors kl 15 -sön kl 15) 40 000 kr
Nybyggt hotell med 32 dubbelrum 900 kr/bädd/natt
Bröllopssvit på 60 kvm 3000 kr/natt
Boka bröllopspaket och få 20% rabatt innan 1 april
 

Ingår i FESTLOKALEN 2024

Egen nyckel till lokalen från torsdag kl 15 till söndag kl 14. Enklare rektangulära bord och svarta stolar, vitt porslin,glas,bestick för upp till 100 personer. Cateringkök samt förbrukningsvaror som diskmedel, toalettpapper och rengöringsprodukter,städmaterial.
En visning av lokalen görs i samband med bokningstillfälle.


Mindre eller större sällskap?
För att få exakt pris skicka en förfrågan till oss nedan.

SKICKA FÖRFRÅGAN


Vårt fantastiska fina gamla sädesmagasin erbjuder en ståtlig miljö för bröllop & fest.

HOTELL nytt under planering

Nytt hotell står
klart till maj 2025 med 32 rum och en stor svit.

1300-talets och senare seklers mötes – och tummelplats erbjuder idag unika lokaler. 

KALENDARIUM
Gå gärna in och titta under fliken kalendarium där ni hittar uppdaterad och bra information om bla vilka datum som redan är bokade och arrangemang vi medverkar i och själva arrangerar.