Mobil logo

Bröllop & Fest!

Vårt fantastiska fina gamla sädesmagasin från 1300-talet erbjuder en ståtlig miljö för Fest & bröllop.  Cateringkök tillhandahålls.

Vill du veta mer så följ med på en guidad tur i bröllopslokalen Magasinet >

Alla vill göra olika är vår erfarenhet! Med våra olika bröllopspaket  ger vi er just den valmöjligheten!

Läs mer om våra olika bröllopspaket >

Att planera ett bröllop kräver både tid, energi och fokusering. Besluten är
många och roliga men kan ibland vara svåra att ta på egen hand.

Då kan det vara skönt att ta hjälp av en bröllopskoordinator >

Vårt fantastiska fina gamla sädesmagasin från 1300-talet erbjuder en ståtlig miljö för Fest.  Cateringkök tillhandahålls, utrustat för servering till 110 personer.  

Vill du veta mer om våra faviliteter? Följ då med på en guidad tur i vår festlokal Magasinet >

I vårt stora bildgalleri hittar ni miljöbilder från gårdshotellet, brudkammaren, konferenssittningar, bröllopsdukningar och vissa dekorationer som kan hyras till.

Kika gärna in i vårt bildgalleri >

Vill du göra en förfrågan eller veta vad det kostar att hyra hela kursgården, vår fest- &bröllopslokal, veta vad som ingår och vad som finns att hyra upptill så hittar ni våra priser och mer information på vår sida Priser & Frörfrågan > 
 

Vi har goda råd och tips på hjälp av kompetenta företag som kan hjälpa till med allt från god mat, kläder & dekorationer till proffsiga fotografer så att ni kan känna er trygga med att er bröllopsfest blir precis på det sätt ni vill!

Våra samarbetspartners hittar ni här >

KALENDARIUM
Gå gärna in och titta under fliken kalendarium där ni hittar uppdaterad och bra information om bla vilka datum som redan är bokade och arrangemang vi medverkar i och själva arrangerar.

Snälla ord från några av våra bröllopsgäster

Bröllopfest i Södra Halland på gränsen till norra Skåne.  Bröllop i vacker, lantlig & unik miljö. Bröllopsfest på Vallens Säteri, nära Laholm, Ängelholm, Båstad

Ida & Sam som hade sin bröllopsfest hos oss våren 2015

Tusen tack. Vår dag var fantastisk och festen var jätterolig. Er bröllopslokal är så fin och mysig så stämningen var verkligen på topp!  Ska absolut tipsa vänner och bekanta om Vallens Säteri Fest & Logi  Mvh Ida & Sam

Sam och Johanna som hade sin bröllopsfest hos oss sommaren 2015

Vi vill bara skicka ett stort tack för allt i samband med vårt bröllop! Lokalen blev så fin och stämningsfull. Gästerna trivdes så bra. Vi är så glada att vi fick möjlighet att hålla festen hos er!

Petra & Pierre som hade sin bröllopsfest hos oss hösten 2015

Tusen tack för att ni fixade en fantastisk dag för oss! Är supernöjda och Rafael lagar grymt god mat! Jag (brudgummen) måste bara säga att jag är fruktansvärt imponerad av ert arbete och hjälpsamhet! På tal om maten, Raffe det finns bara en kung och du ligger långt över den titeln. Tusen tack för att ni hjälpt oss med vår kväll!!

Hör av dig till oss så ska vi försöka överträffa era förväntningar. 

Varmt välkomna!!